vineri , decembrie 1 2017
Home / Blog / După 100 de ani de patriarhat …

După 100 de ani de patriarhat …

În 1900, părinții se rugau de copiii lor să învețe limba engleză. Astăzi, părinții se roagă lui Dumnezeu, în speranța că ai lor copii vor vorbi engleza.

În 1900, dacă un tată a pus un acoperiș peste capul familiei sale, a fost o mare realizare. Astăzi, este nevoie de un acoperiș, piscină și garaj pentru 4 mașini. Și asta e doar casa de vacanță.

În 1900, un tată aștepta ca doctorul să-i spună când a sosit copilul. Astăzi, un tată în așteptarea copilului, trebuie să poarte un smoching, să știe cum să respire și să se asigure că o cameră video este pregătită în fiecare moment.

Citește și: „Faceți ceea ce predicați…”

În 1900, copiii purtau hainele părinților lor. Astăzi, copiii nu ar atinge hainele tatălui nici dacă ar fi aruncați în pielea goală, pe gheață.

În 1900, părinții puteau conta pe copiii lor, să se alăture afacerii de familie. Astăzi, părinții se roagă ca copiii lor să se întoarcă acasă de la facultate, suficient de repede, pentru a-i învăța cum să lucreze cu calculatorul și să programeze aparatul video.

În 1900, părinții își scuturau de umăr, ușor, copiii și șopteau: „Trezește-te, e timpul să mergi la școală”. Astăzi, copiii își scutură tații violent, la ora 4 dimineața, strigând: „Trezește-te, e timpul să jucăm o partidă de baschet!”

Vezi și: „Umflătura misterioasă”

În 1900, un tată oferea un penar, ca și cadou de Crăciun, iar copilul era numai zâmbet. Astăzi, un tată cheltuie 800 de dolari la market, iar copilul spune: „Dar am vrut un X-box!”

În 1900, un tată venea acasă de la serviciu, pentru a-și regăsi soția și copiii, la masa de cină. Astăzi, un tată, când vine acasă, găsește o notă: „Jimmy este plecat la baseball, Cindy este la înot, eu sunt la sala de gimnastică, găsești pizza în frigider.”

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte