vineri , decembrie 1 2017
Home / Blog / Cele mai incitante emisiuni TV din lume

Cele mai incitante emisiuni TV din lume

Emisiunile de televiziune de tip „reality show” au parcurs un drum lung, pentru a ne arăta cum comportamentele oamenilor pot fi văzute în diferite fațete ale vieții.

Am văzut modele de vârf care s-au născut din aceste tipuri de emisiuni și, de asemenea, actrițe renumite. Puțini sunt aceia care nu au văzut, niciodată, acest gen de emisiune tv.

Iată câteva dintre cele mai renumite:

Survivor (Supraviețuitorul)

Deși nu sunt un fan înrăit al serialelor de televiziune, acesta este un reality show pe care toată lumea trebuie să-l vadă și să îl împărtășească.

Spectacolul a văzut peste treizeci și patru de sezoane, de la începutul existenței sale și popularitatea reality show-ului gazduit de Jeff Probst își aduce cei douăzeci de naufragiați pe insulele Mamanuca din Fiji.

Primul episod al reality show-ului a fost la 31 mai 2000 și a avut primul său câștigător în rolul lui Richard Hatch.

În mod evident, putem vedea că reality show-ul a creat, într-adevăr, o platformă excelentă pentru o mulțime de persoane.

Creatorul programului: Charlie Parsons.

Survivor face parte dintr-o serie de emisiuni ale televiziunilor americane și a distrat destul de mult public, de la momentul difuzării sale.

The Bachelor (Burlacul)

Cum putem să uităm de „burlac”?

Ei bine, așa cum sugerează și numele, „Burlacul” este un spectacol de televiziune de reality show, care a fost difuzat pentru prima oară pe 25 martie 2002, pe canalul ABC.

Spectacolul a fost compus din peste douăzeci și una (21) de sezoane și peste două sute șaisprezece episoade, până acum.

Este prezentat de Chris Harrison.

Show-ul se concentrează în jurul unui singur burlac, care se consideră apt de a selecta o soție din cadrul participanților.

În timpul derulării show-ului, burlacul trebuie să elimine candidații până când va rămâne o singură persoană, căreia i se va propune căsătoria, la selecția finală.

Participanții pot fi văzuți vizitând zone foarte costisitoare și romantice, iar conflictele, din fiecare serie, se nasc atât datorită factorilor interni, cât și celor externi.

În cele mai multe cazuri, candidații eliminați se întorc la spectacol, pentru a-și susține cazul în fața burlacului.

Citește și: „Mireasa crocodil”

American Idol (Idolul Americii)

Primul episod al acestui show a fost pe 11 iunie 2002, cel mai recent câștigător fiind „Trent Harmon” (2016).

Spectacolul este coordonat de mai mulți judecători de clasă mondială, cum ar fi Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez și mulți alții și a fost prezentat de Brian Dundleman în 2002 și de atunci are ca prezentator pe Ryan Seacrest (din 2002 până în prezent).

American Idol este de fapt un concurs american de canto, creat de Simon Fuller si produs de Fremantle Media North America și de 19 Entertainment.

Spectacolul a fost difuzat, pentru prima dată, pe Fox TV, în 2002.

A devenit una dintre cele mai de succes show-uri ale Americii, din istoria televiziunii americane, deoarece a câștigat destul de multă popularitate, în timpul întregii sale existențe.

Scopul spectacolului este de a dezvălui stele ale muzicii, prin racolarea cântăreților cu talent, necunoscuți.

Câștigătorii American Idol sunt selectați de către spectatorii din America, acest lucru însemnând că persoana cu cel mai mare număr de voturi va primi sumele de bani la domiciliu și alte beneficii, corespunzătoare cu locul obținut, în cadrul show-ului.

America’s Next Top Models

Frumusețea vine la pachet cu creierul, în aceste zile, după cum probabil ați văzut în lista celor mai frumoase 10 modele din America.

Una dintre cele mai mari industrii este industria de modeling și, cu siguranță, reality show-urile se concentrează pe astfel de nișă.

America’s Next Top Model este un alt spectacol de televiziune tip reality, mai ales pentru doamnele sau domnișoarele care doresc o carieră în modeling.

Spectacolul, prezentat de Tyra Banks, Rita Ora a avut o mulțime de câștigători, cel mai recent fiind „India Gants”.

Câștigătorilor din acest show TV, li se dă șansa de a-și începe cariera în industria de modeling, cu o platformă imensă, creată de organizatori.

Pe lângă sacul de bani asociat locului întâi, expunerea reprezintă un avantaj suplimentar.

Spectacolul a început în anul 2002, iar competiția pentru mai multe premii, tocmai a început.

Vezi și: „Top 11 cei mai bine platiti actori in 2017”

The Apprentice (Ucenicul)

Ucenicul este un altfel de reality show, spre deosebire de cele normale, orientate spre muzică, dans și alte arte.

Chiar însuși președintele statului american, Donald Trump este unul dintre producătorii executivi, alături de Arnold Schwarznegger și mulți alții.

Show-urile de tip reality au văzut, începând de atunci, o mulțime de câștigători, cu cel mai recent câștigător, Matt Iseman.

Orice reality show, asociat unui mogul de afaceri, este menit să se concentreze pe business.

Rădăcinile „Ucenicului” rezidă în primirea în acest concurs a persoanelor cu mintea organizată, orientată spre afaceri și, în cele din urmă, oferirea ca premiu, a unei oportunități de angajare, în cadrul organizației sale.

Big brother (Fratele mai mare)

„Big brother” este un reality show de 24 din 24 de ore, care difuzează activitățile zilnice ale unui anumit număr de concurenți, care sunt izolați într-o casă.

Se așteaptă ca concurenții să-și observe colegii de apartament și să-i pună în eventualitatea unei posibile evacuări din casă (bazându-se pe ideea că cei care au cele mai multe nominalizări, pleacă primii).

Spectacolul s-a confruntat cu o multitudine de critici, datorită unor scene explicite și afișarea intimității colegilor.

Spectacolul a existat din 2000 până în prezent și și-a mărit gradul de audiență, în cele din urmă, chiar și în Africa, unde are o franciză.

 

 

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte