sâmbătă , decembrie 2 2017
Home / Toate Categoriile / Divertisment / Alegerea culorilor se învață? – partea întâi

Alegerea culorilor se învață? – partea întâi

Fiecare dintre dumneavoastră știți ce vă vine bine și ce nu. De unde știți? Din instinct, iar în cazul femeilor, din intuiție feminină.

O femeie cu ochii de culoare deschisă știe că i se potrivesc albastrul, verdele, culoarea gri. Uneia cu ochii căprui, maro-ul și ruginiul. Uneia cu părul blond, negrul, alteia cu părul castaniu, rozul, ruginiul, gri-ul.

Chipurilor foarte colorate, culorile pastel sau albul …

Dar acesta este domeniul culorilor cunoscute. Sunt, însă și culorile pe care nu le-ați încercat încă …

Pentru această ultimă situație, un mic sfat: fiți curajoase, nu vă temeți să răsturnați tradiția: albastrul poate să se asorteze foarte bine cu brunetele, roșul poate fi, de asemenea, compatibil cu blondele.

Citește și: „Stil personal”

Cele care nu purtați niciodată rochie neagră pentru că … aveți atâtea argumente contra, v-ați gândit vreodată să vă confecționați un guler alb, un colier în culori luminoase, de perle sau de chihlimbar?

Dar dumneavoastră, căreia culoarea gri vi se pare ștearsă, ați încercat această culoare distinsă în tonuri deschise, abia perlate, cu un machiaj roz-deschis?

Deoarece culorile feței dumneavoastră trebuie să se armonizeze cu îmbrăcămintea și chiar mai mult: să se pună una pe alta în valoare.

Un roz pe buze, același roz ca cel al pulovărului, de exemplu, poate să vă facă un ten pe care nici nu l-ați fi bănuit.

Dumneavoastră, care credeți că puloverul portocaliu, aruncat și uitat, de mult timp, într-un sertar, nu se mai poate purta, e demodat, v-ați gândit că ar putea fi cu totul altul, dacă este îmbrăcat împreună cu o bluză albă sau bleumarin?

Vezi și: „Secrete pentru o relație armonioasă”

Sau rochia aceea de culoarea prunei, o rochie de altfel obișnuită, poate deveni extrem de elegantă, dacă o purtați cu un fular verde-măsliniu?

Va urma …

 

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte