miercuri , ianuarie 17 2018
Home / Toate Categoriile / Divertisment / Nu vei ghici niciodată vârsta lor…

Nu vei ghici niciodată vârsta lor…

Liu Yelin, o bibliotecară din China, este în mod frecvent confundată cu prietena fiului său. Este, însă, de înțeles acest lucru: ea are un corp deosebit de subțire si nu are deloc riduri.

Care este secretul? Timp de aproape 30 de ani, Liu a făcut haltere și a înotat într-un lac în mod regulat (chiar și în timpul iernii). Ea a înotat în Yangtze din China și Hangang din Coreea de Sud. Ea visează să înoate peste o mare și să rămână tânără până la 80 de ani. Apropo, ea nu folosește deloc machiajul.

Risa este un model japonez și cântăreață. Arată pur și simplu izbitor de tânără în fotografiile ei și spune că abia le editează.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine””

Secretul: Risa folosește doar machiajul cu ingrediente naturale. Mănâncă sănătos, dar nu se abține prea mult, satisfăcându-și pofta de dulce cu miere, banane și ciocolată.
Japonia, în general, are multe persoane care trăiesc mult, iar unul dintre motivele principale se datorește obiceiurilor lor alimentare: consumă mult mai puțină carne, grăsimi și zahăr decât oamenii din alte țări dezvoltate.

Această americancă a primit titlul de cel mai în vârstă culturist din lume.
Cum a început călătoria?
La fel ca și pentru toate femeile: nu-i plăcea cum se reflecta în oglindă. Odată ce a început să se antreneze, era hotărâtă să nu renunțe, obținând rezultate uimitoare.

Vezi si: „Cum iti alegi costumul de baie perfect pentru silueta ta”

Trebuie remarcat faptul că a început să practice acest sport după vârsta de 50 de ani.
Secretul: Ernestine nu ia suplimente, aleargă aproximativ 130 km pe săptămână și merge regulat la sala de sport. Ea consumă aproximativ 1700 de calorii pe zi, acestea provenind, în cea mai mare parte, din albuș de ou fiert, pui și legume.

Masako este un fost model și acum este o mamă a doi copii.
În prezent, ea nu lucrează și scrie pe bloguri, vorbind despre îngrijirea ei.

La domiciliu în Japonia, ea este cunoscută sub numele de „Femeia Etern Tânără”.
Secretul ei: Merită remarcat faptul că Masako petrece aproximativ 5 ore pe zi pentru îngrijirea pielii. În plus, bea o mulțime de apă, doarme bine, nu fumează și folosește cosmetice bogate în vitamina E.

Christie este un model american, activist, actriță și fotograf. Ea a lucrat ca model încă din anii 1970 și continuă să fie în putere.

Citeste si: „Cateva motive simple pentru care bărbații evita femeile ideale”

Secretul: în fiecare dimineață, Christie bea apă caldă cu lămâie, miere și piper de cayenne. Nu mănâncă carne și adesea ia gustări în timpul zilei.
La cină poate bea un pahar de vin roșu. Christie spune că nu a avut niciodată o intervenție chirurgicală plastică, dar de multe ori a recurs la proceduri neinvazive. În fiecare zi face până la 100 de push-upuri și, de asemenea, iubește alergatul, yoga și sporturile extreme.

Wendy nu a fost întotdeauna așa: a început să lucreze numai după ce a împlinit 40 de ani.
Până atunci, spune ea, avea o slujbă proastă, un bărbat care i-a ucis stima de sine și o greutate excesivă. Și acum este una dintre cele mai cunoscute guru-uri de fitness din SUA.

O altă confirmare că nu este niciodată prea târziu să se schimbe.

Secretul său: Două dintre cele mai bune puncte forte ale lui Wendy sunt răbdarea și perseverența. Păstrează o dietă strictă, mănâncă o mulțime de proteine, fructe și legume. Ea face, de asemenea, exerciții regulate cardio și pentru scăderea greutății.

Vizionați videoclipul, pentru a afla vârsta fiecăreia.

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte