miercuri , ianuarie 17 2018
Home / Toate Categoriile / Divertisment / Costume de yoga pe trupuri de zeite

Costume de yoga pe trupuri de zeite

Pantalonii tip yoga au impus un stil trendy dintre cele mai cerute, mai ales de domnisoarele tinere si de catre adolescenti, in general. Cu toate acestea, doar anumite femei tinere stiu purta, cu prestanta, acest tip de imbracaminte, in timp ce altele, dimpotriva… Asa ca, astazi va invit sa priviti cativa pantaloni yoga si pe cele care le stiu purta.

1. Pur și simplu, frumoasa și îmbrăcata cu demnitate.

 

2. După ce ați frecventat o sală de gimnastică, este important ca efectul să fie văzut pe corpul dumneavoastră. Nu poți ignora frumusețea pe care o Yoga perfectă ți-o poate da atunci când ești dotata cu un corp perfect.

 

3. O tinuta yoga corectă ar trebui să fie în diferite culori. Negru, roșu, cenușiu și multe alte culori. Doamnelor le va plăcea să poarte ceva care îmbunătățește aparițiile lor.

Citeste si: „Fotografii care iti taie rasuflarea”

4. La un moment dat, aproape că credeam că și câinele era în tinuta Yoga proprie. Wow! Ambii arată atât de uimitor. Dar trebuie să mărturisesc, tinuta Yoga de culoare cenușie este uimitoare. Nu pot contesta faptul că culoarea cenușie a câștigat provocarea.

 

5. Incă mai cred că câinele din pagina anterioară purta Yoga.

 

6. Kim Kardashian in tinuta yoga. S-a născut la 21 octombrie 1980 în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii.

 

Citeste si: „Sunteti agil si suplu? Testati-va”

 

7. Poate încerca să ia în considerare culoarea câinelui ei. Destul de drăguț, știi. Pur și simplu arată că de fapt, putem asorta culorile stralucitoare, cu animalele noastre de companie. Încă insist asupra faptului că negrul are mai mult sens în sala de gimnastică decât în excursii. Oricum, e bine.

 

8. Yoga cu adidași colorati ca lămâia. Un costum perfect pentru o sală de gimnastică. Pot rezuma acest look, ca fiind atât de elegant și uimitor.

 

9. Aceasta ar trebui să fie prima doamnă de fapt, care poarta costum rosu de yoga. Poate că ar trebui să spunem că se potriveste perfect, dar totusi am dubii în legătură cu aceasta combinație.

 

10. Trăsnet. Poate nu ar trebui să spun niciun cuvânt.

Citeste si „De ce nicio dieta nu functioneaza”

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte