vineri , decembrie 1 2017
Home / Toate Categoriile / Retete / Tortulet cappuccino

Tortulet cappuccino

Ingrediente:

  • 80 g faina;
  • 80 g zahar;
  • 20 ml ulei;
  • 400 g mascarpone;
  • 300 g frisca;
  • 3 oua;
  • 2 lingurite cafea solubila;
  • esenta de rom;
  • migdale;
  • sirop de ciocolata;
  • praf de copt.

Preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se toarna treptat uleiul si se adauga esenta de rom.

Se bat albusurile spuma, se adauga in compozitie si se amesteca usor. Se presara faina, amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se coace 35 de minute.

Se scoate pe o plansa.

Se prepara crema, amestecand cu mixerul, mascarpone, frisca si cafeaua solubila.

Dupa ce s-a racit blatul, se pune crema si se niveleaza. Se pastreaza putina crema pentru decor.

Se pune prajitura la rece 2 ore. Dupa acest timp, se taie si se orneaza cu crema pastrata, migdale si sirop de ciocolata.

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte