vineri , ianuarie 19 2018
Home / Toate Categoriile / Retete / Pate de conopida

Pate de conopida

Ingrediente:

  • 1 conopida mica;
  • 2 – 3 linguri ulei;
  • 3 – 5 catei de usturoi;
  • 50 grame pesmet;
  • 1 lingurita boia de ardei;
  • 3 – 4 linguri supa de legume;
  • sare;
  • 1 lingura patrunjel tocat fin sau marar.

Preparare:

Conopida se curata, se spala si se pune 15 minute in apa rece. Apoi se pune la fiert, in apa care clocoteste. Cand este fiarta (dupa cca. 15 minute), se strecoara (supa se pastreaza) si se paseaza bine (se poate da pe razatoarea mica). Usturoiul se piseaza. Se amesteca toate ingredientele. Pasta obtinuta se serveste pe paine. In loc de usturoi, se poate folosi praf de usturoi, pentru a se diminua mirosul.

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte