vineri , decembrie 1 2017
Home / Toate Categoriile / Divertisment / Ce spune forma buzelor tale despre tine

Ce spune forma buzelor tale despre tine

Oamenii de știință și expertii in fizionomie consideră buzele ca fiind una dintre cele mai importante trăsături la care trebuie sa-i fie acordata atenția atunci când încercăm să determinam caracterul unei persoane.
Exprimăm gândurile noastre verbal și dezvăluim astfel ceva din caracterul și particularitățile noastre psihologice.
Haideti să aruncăm o privire mai aproape la forma buzelor oamenilor, pentru a verifica cât de precis reflectă trăsăturile de personalitate ale unui individ.

  1. Buze pufoase si mari

Oamenii care au buze de aceasta formă sunt pur și simplu făcuți să aibă grijă de cineva. Dacă buzele tale sunt așa, atunci poate ca ai petrecut o mulțime de timp când erai copil hrănind pisoi rătăciți sau ajutand la adăposturi de animale și dorind să aduci fiecare animal acasă.
Ai un instinct matern puternic și o dorință de a proteja pe alții. În orice situație stresantă, vă gândiți mai întâi la ceilalți oameni și numai dupa aceea la voi înșivă. Oamenii de genul asta sunt,în general, cei mai buni părinți.

2. Buza superioară este mai mare decât cea inferioară

O persoană care are buze ca acestea este, pur și simplu, o regină a dramei. Au o viață emoțională, carismatică, iubitoare și atrag atenția asupra lor înșiși.
Au o parere foarte buna despre ei înșiși și posedă capacitatea de a atrage alții spre ei.
Pur și simplu le place să fie in centrul atenției. Cea mai frapantă exprimare verbala și cea mai amuzantă glumă vine întotdeauna de la ei.

3. Buza inferioară este mai mare decât cea superioară

Fii cinstit: pur și simplu nu te-ai născut să faci o munca de birou. Cum poate o persoană să stea degeaba, când există atâtea lucruri interesante acolo? Oamenii cu buze de genul asta știu cu adevărat ce înseamnă să te distrezi. Aveți o nevoie stringenta de un stil de viață energic, de noi cunoștințe, de noi locuri de vizitat și noi impresii.
Esti curios, sociabil si deschis la tot ce e nou. Ești genul de persoană care poate conduce oamenii, împreună cu tine, pe calea către noi aventuri.

4. Buze obișnuite

Persoanele cu buze obișnuite sunt adesea cele care au o abordare echilibrată și simplă pentru a rezolva orice fel de sarcină plasată în fața lor.
Avantajele lor stau în capacitatea de a asculta pe alții. Ei suporta cu ușurință criticile și trateaza părerile celorlalți cu respect. A-i face iresponsabili este practic imposibil. Dar, în ciuda stoicismului lor aparen de fier, încă le place să râdă și să glumească, iar paharul este întotdeauna pe jumătate plin pentru ei.

5. Buze subțiri

Persoanele cu buze subțiri sunt, de regulă, de multe ori singure. Le place acest lucru.
De asemenea, sunt dependenți de sine și se pot confrunta cu orice problemă. Dacă aveți buze subțiri, atunci probabil că sunteți tipul de persoană care nu are absolut nici o nevoie de companie, când vizitează un muzeu sau chiar când merge în vacanță, în insule îndepărtate.
Dar, în ciuda iubirii tale de singurătate, te simți perfect acasă într-un grup de oameni. Puteți găsi rapid un limbaj comun cu persoanele din jur și îi prețuiți pe alți oameni pentru acțiunile lor.

6. O buza superioară, cu un philtrum ascuțit

Un philtrum este canelura verticală dintre fundul nasului și marginea buzei superioare.

Acest tip de persoană este 100% creativa, până la vârful degetelor. Ei devin deseori artiști și muzicieni talentați. Au amintiri excelente, atunci cand vine vorba de chipuri si nume, mentin contactul cu oricine pe care il cunosc si sunt mereu constienti de ceea ce se intampla.
Sunt sociabili, se străduiesc să-și exprime impresiile de orice natura și, aproape întotdeauna, obțin rezultate bune în munca lor.

7. O buză superioară cu un philtrum (filtru) rotunjit

Dacă ai buze ca acestea, probabil că ești plina de compasiune, sensibilă și bună. Poți deveni profund supărata de orice nenorocire și întotdeauna găsești timpul să-i ajuți pe alții.
Ajutorarea celor mai puțin norocoși și faptul ca iti pasa de cei din jur este chemarea ta în viață.
Sunt oameni ca tine care fac lumea să meargă mai departe.

8. O buză superioară fără philtrum (filtru)

Acești oameni sunt cei mai responsabili și mai de încredere de pe planetă. „Termina-ti treaba, chiar dacă doare” este motto-ul lor.
Ei nu cunosc sensul cuvântului „imposibil”, iar termenele de finalizare nu ii îngrijorează, totul se va face exact la timp.
Cei dragi și prietenii lor știu că se pot baza pe ei, în orice situație. Ei sunt genul de persoane care se întorc pur și simplu și rezolvă fiecare problemă, care a ramas de rezolvat, dintr-o dată.

9. Buze pufoase si mici

Persoanele cu buzele de acest fel, sunt adesea cochete și răutăcioase.
Principala lor prioritate în viață este propriul lor sentiment de confort.
Dacă nu se ocupă de ei înșiși, atunci nimeni nu o va face. La prima vedere, acești oameni par adesea egoiști, dar acest lucru nu este adevarat. Ei sunt prieteni plini de compasiune și devotați, genul de oameni care vor sari sa ajute pe altii, la un moment dat.
Nu și-au pus niciodată interesele deasupra celor ale altora. Dar ei nu-și vor face niciodată rău lor înșiși. Din cauza acestui principiu călăuzitor, lucrurile se desfasoara bine pentru ei.

10. O buză superioară foarte subțire

Oamenii cu aceste buze poseda calitati de conducere de neegalat. S-ar spune ca prin venele lor curge foc, mai degraba decat sange.
Sunt buni ca sa convinga pe altii de diverse lucruri și știu să-si foloseasca armele lor. Energia vieții în sine pare să curgă din ei.
Succesul lor este garantat, indiferent ce se întâmplă.
Cu toate acestea, adesea le este greu să dezvolte relații romantice, deoarece principiul lor de baza în viață este acela de a fi cineva mai degrabă decât de a fi cu cineva.

Daca v-a placut, m-as bucura daca v-ati exprima opiniile, sub forma de comentarii

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte