joi , ianuarie 18 2018
Home / Toate Categoriile / Divertisment / Cateva motive simple pentru care bărbații evita femeile ideale

Cateva motive simple pentru care bărbații evita femeile ideale

Există un milion de motive din cauza carora o persoană poate fi singură. Dar ați observat vreodată că fetele inteligente si frumoase sunt adesea blocate pe „modul de așteptare”? Unele dintre acestea petrec ani încercând să-și găsească dragostea adevărată, dar este inutil. Mulți dintre noi cred că astfel de femei nu ar trebui să aibă astfel de probleme, dar ele le au. Iata câteva motive bune pentru care fetele perfecte sunt încă singure.

Sunt infumurate

Uitati-va la femeile moderne. Sunt puternice și încrezătoare și nu au nevoie de „protecția” bărbaților.
O poveste publicată în „The Question” descrie perfect modul în care astfel de fete își aleg partenerii:
„Prietena mea are 25 de ani. Este o fată foarte frumoasă, inteligentă și bine educată, o costumiera buna cu un serviciu bun. Îi place să-si petreacă timpul cu prietenii ei, în baruri și la concerte. Băieții chiar o plac, dar totuși ea este singură. De ce? Pentru că are un cap inteligent și știe exact cine ar trebui să fie cu ea. Nu va incepe niciodata o noua relatie „Doar ca sa nu fie singura” sau „Doar sa incerc”. De aceea majoritatea barbatilor care ii dau tarcoale sunt etichetati „Respinsi” fie de la prima vedere, fie imediat dupa prima intalnire.”

Nu își pot permite să piardă timpul

Femeile inteligente și sofisticate iau decizii foarte repede: dacă un tip nu pare a fi potrivit pentru căsătorie, atunci „Adios, amigo!” Dating-ul trebuie să aibă destinația finală și, dacă nu merge nicăieri, atunci este doar o pierdere de timp.
De aceea, unele fete perfecte, în vârsta de 30 de ani au fost deja căsătorite, divorțate, căsătorite din nou, au dat naștere la copii și au început să planifice o altă nuntă, în timp ce altele, mai normale, încă nu au dat lumina verde la prima întâlnire.

Suferă de propriile lor complexe inventate

Din păcate, complexele inventate sunt destul de comune. O fata cu forme pline, poate purta jambiere de leopard și se simte excelent in acestea, în timp ce o fată înaltă cu picioarele subțiri nu va lua nici macar în considerare sa poarte o fusta mini. De ce? Este vorba de stima de sine, despre care femeile ar trebui sa invete cum sa o ridice.

Nu le place, pur si simplu, rolul de sotie

Personal, vreau o femeie care să aibă grijă de mine și să aibă grijă de lucrurile din jurul casei. Nu vreau pe nimeni care să caute atenție de fiecare dată când ieșim”, spune unul dintre respondenții de sex masculin de pe Internet.
De fapt, mulți barbati au fost de acord cu el.

Probabil sunt prea concentrate pe a fi singure

Dacă la o prima intalnire, o fată arată rochia de mireasă pe care o va purta sau își planifică mental luna de miere sau încearcă să impresioneze cu sinceritatea ei, mergând mai departe și relatand in detaliu despre chistul sau ovarian, prima lor întâlnire va fi si ultima. Asemenea femei se străduiesc prea tare și, ca rezultat, par disperate. Sunt prea concentrate pe casatorie, dar, de fapt, ele se focuseaza pe singurătatea lor. Acest lucru este prea evident și sperie barbatii.

Frumusețea lor atrage barbatii răi

Femeile frumoase sunt adesea singure. Frumusețea lor atrage doar ticalosi enervanti, în timp ce tipii drăguți si modesti găsesc astfel de femei foarte intimidante. Iată o poveste ilustrativă:

La șase ani de la absolvire am fost prezentat unui bărbat căsătorit. Am devenit prieteni, dar am simțit întotdeauna această legătură specială între noi. Într-o zi, mi-a mărturisit că el și cu mine am studiat la aceeași universitate și chiar m-a plăcut in acea perioada. Când l-am întrebat de ce nu a făcut nimic in privinta aceasta, a spus: „Arătai atât de inaccesibilă, cea mai frumoasă fată din întreaga universitate. Știam că ai refuzat și pe cei mai populari băieți, cum aș fi putut concura cu ei? Credeam că nici măcar nu te vei uita la mine.”

Este doar o teama

Ignorând o ocazie după alta, femeile pot pierde în mod accidental persoana „potrivită”.
O fată crede că va ști că este persoana potrivita in secunda in care îl vede, dar nu merge așa. Relațiile se bazează pe metoda de încercare și eroare, iar femeile nu trebuie să se teamă de aceasta.

Și doar o altă poveste ilustrativă

Fosta” soțului meu a fost o „domnișoară perfectă”. Era drăguță și desteaptă, iar pofta ei de viata era atât de insufletitoare. L-am auzit spunând că era nebun dupa ea. Mă ucidea. M-am torturat cu o singură întrebare: „Ce vede la mine?”

Chiar înainte de nunta noastră, am decis să-l întreb. A ridicat din umeri. „A fost complicat, deoarece era prea perfectă”, a spus el. „Ia-ne, pe noi, de exemplu, bine? Ne trezim devreme, dar dacă vrem, putem ieși din pat doar seara sau să lăsăm farfuriile murdare chiar lângă pat, dacă vrem asta.
Știm, pur si simplu, că nu se va întâmpla nimic groaznic dacă o vom face.
Insa ea era nebună să facă totul perfect. Știi, sindromul perfectionistului. Așa că am spus: „Nu, mulțumesc!” „

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte