duminică , ianuarie 21 2018
Home / Toate Categoriile / Neobisnuit / Ai putea sa bei o cafea … din caca?

Ai putea sa bei o cafea … din caca?

Facuta din excrementele unei civete, adica o mangusta care traieste in Indonezia, acest tip de cafea este cea mai rara, insa si cea mai scumpa cafea din lume.

Se numeste Kopi Luwak, iar americanii ii spun „Shit coffee”, adica cafeaua din … caca. Civeta mananca fructe de cafea, pe care nu le poate digera si le elimina prin excremente. Bastinasii indonezieni aduna bob cu bob aceste excremente, le curata foarte bine, apoi ele sunt dezinfectate si puse la prajit. Ultima faza este impachetarea si iata…cea mai scumpa cafea din lume este pregatita pentru comercializare.

O singura ceasca din acest lichid costa 190 de lei si o puteti gasi, daca sunteti amator, la Club Kazeboo din Bucuresti.

O persoana din Bucuresti care a gustat aceasta cafea a facut o marturisire: “Mă gândeam că miroase a caca. Nici vorbă. Este foarte aromată şi foarte tare faţă de o cafea normală”

Iata insa ca si vedetele consuma cafeaua Kopi Luwak. Jack Nicholson este, la randul sau, cucerit de gustul acestei cafele, pe care o consuma, dupa spusele sale, doar la ocazii speciale, iar colega sa de breasla, Renee Zellweger, prefera sa bea din lichidul aromat doar in cafenelele de fite.

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte