joi , ianuarie 18 2018
Home / Toate Categoriile / Film / Johnny Depp, in faliment

Johnny Depp, in faliment

Actorul de 53 de ani se indreapta cu pasi rapizi spre falimentul financiar, conform celor spuse de fostii administratori ai averii sale, firma The Management Group (TMG), firma care a fost data in judecata de
catre actor, pe motivul proastei administrari ai averii sale.
Johnny Depp, care cheltuieste in medie doua milioane de dolari pe luna, a cerut in instanta acestei firme despagubiri in valoare de 25 milioane de dolari, insa firma respectiva a reactionat, invinuindu-l pe Depp ca are un stil de viata risipitor si are un trai pe picior mare, ignorand cu buna stiinta avertismenele repetate, adresate lui de catre firma administratoare.

”Depp si numai Depp este raspunzator pentru orice criza financiara in care se gaseste astazi”, se arata in documentele juridice.


Actorul a cumparat 14 case, cheltuind pe acestea aproximativ 75 de milioane de dolari, printre acestea aflandu-se mai multe resedinte la Hollywood, un castel in Franta, o ferma de cai in Kentucky si un apartament in centrul metropolei Los Angeles.


Pe langa aceste proprietati, actorul mai detine un iaht de 18 milioane de dolari, 45 de masini de lux, bea vin din soiuri rafinate de 700.000 de dolari pe luna, iar personalul sau este alcatuit din 40 de angajati.

La toate acestea, se mai plang administratorii, se adauga numeroasele sale deplasari, facute cu un avion particular.

In ceea ce priveste colectiile sale de arta, Johnny Depp detine o colectie de 70 de ghitare, 200 de lucrari de Warhol sau Klimt si alte amintiri, de tot felul, plasate in douasprezece locatii.
Una dintre cele mai fara sens risipe facute de starul de film a constat in faptul ca a „platit peste 3 milioane de dolari pentru a trage cu un tun, construit special pentru aceasta ocazie, ca sa imprastie cenusa excentricului scriitor Hunter Thompson (decedat in 2005 – n.r.) in Aspen, Colorado”, mai spune documentul juridic.

O alta cheltuiala a reprezentat-o suma de sapte milioane de dolari, suma pe care starul din „Piratii din Caraibe” a fost nevoit sa i-o plateasca sotiei sale, Amber Heard, in urma divortului de aceasta, in luna ianuarie.

Comments

comments

About dan2003

Verifica

Pastila zilei – Halal mamă …

Dragă fiule, Îți scriu aceste rânduri, ca să știi că îți scriu. Dacă primești aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte